A Szent Imre Antikvárium kirakata

Tájékoztatjuk, hogy Antikváriumunkban az utcai értékesítés megszűnt, a könyveket postai úton kézbesítjük, előre utalás esetén 1790 Forintos egységes szállítási díjjal! A szállítás 9900 Forintos értékhatár felett, előre utalás esetén INGYENES!

A legújabb és legteljesebb nagy házi cukrászat, cukrászok, vendéglősök és háziasszonyok legpraktikusabb kézikönyve különös tekintettel a magántanulásra (hasonmás gasztronómiai szakkönyv)

Cím: A legújabb és legteljesebb nagy házi cukrászat, cukrászok, vendéglősök és háziasszonyok legpraktikusabb kézikönyve különös tekintettel a magántanulásra (hasonmás gasztronómiai szakkönyv)
Szerző: Kugler Géza
Leírás: A könyv 200 képpel illusztrált.
Hatodik kiadás hasonmása,
Négy részben:
I. cukrászat: Általános tudnivalók, sütésről általában, tűz és tűzhely. A cukorról általában, színek és festékek, mázak, torták, lepények, kuglófok, csemege- és cukorsütemények, díszsütemények, mézeskalácsok, ostyák, puddingok, habok, krémek, bonbonok (cukorkák). A tragantról.
II. Tészták könyve: Fánok, fölfújtak, rétesek, bélesek, főtt, élesztős és levesbe való tészták, kenyér- és kalácstészták. Piskóták (Kétszersültek) teasütemények. Palacsinták, pogácsák, gombócok, élesztőkről általában.
III. Befőzések könyve: Befőzésről általában. Gyümölcsök befőzve és cukorban. Gyümölcslevek, gyümölcssajtok, Geléek (Gyümölcskocsonyák).
IV. Italok és fagylaltok: és függelékül idegen műkifejezések névsora.
Oldalszám: 424
Sorozat: Az Állami Könyterjesztő Vállalat reprint sorozata
ISBN: 963-02-2458-5
Kiadó: Rozsnyai Károly
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1983
Kötés típusa: félvászon, festett táblával
Kategóriák Gasztronómiai könyvek, vendéglátás, vendéglátóipari szakkönyvek, élelmiszeripari, szeszipari szakkönyvek, borászati könyvek, szakkönyvek
Szakácskönyvek, háztartási könyvek
Hasonmás kiadások, Facsimile könyvek, Reprint
Kugler: A legújabb és legteljesebb nagy házi cukrászat, cukrászok, vendéglősök és háziasszonyok legpraktikusabb kézikönyve különös tekintettel a magántanulásra négy részben